Over ons

Mijn naam is Dineke Hofkamp-Oosting en ik ben 29 jaar oud. In 2014 ben ik begonnen met haken. Tot het najaar van 2017 heb ik altijd grote knuffels gehaakt als kraamcadeaus voor familie/vriendinnen. In die periode heb ik ook één keer een babydekentje gehaakt. In het najaar van 2017 ben ik eens verder gaan snuffelen op Internet en leek het mij ook leuk om mandjes te gaan haken. Dit nam wat minder tijd met zich mee om het af te krijgen, waardoor ik ook op kortere termijn cadeautjes had. Sinds een paar weken ben ik ook begonnen met het haken van bijtringen en rammelaars.
Zoals u wellicht heeft gezien, zijn niet alle producten meteen leverbaar. Ik heb vooral van de knuffels foto's geplaatst die ik een keer gemaakt heb en voor de verkoop graag nog veel vaker zou willen maken. Het kan natuurlijk zijn dat u liever andere kleuren wilt hebben, neemt u dan vooral contact met mij op. Er is heel veel mogelijk, waardoor u echt een uniek exemplaar kunt ontvangen.
Omdat ik dit hobbymatig doe, gaat er wel wat tijd in vooral de knuffels zitten. Ik werk hiernaast namelijk nog 4 dagen als leerkracht op een basisschool. Het is dus zo dat ik voornamelijk alleen 's avonds en in de weekenden met de opdrachten bezig kan.
Mocht u interesse in één van mijn artikelen hebben of vragen hebben over de artikelen, neem dan gerust contact met mij op.